Ghidul Serviciilor
Theda Mar, Chiajna / Ilfov - Marmura, Granit, Calcar, Travertin, Andezit
inapoi la firma 563 vizite
Poza Granit
Foto

  Granitul este o roca eruptiva, compusa indeosebi din cuart, mica si feldspati, formata prin racirea foarte lenta a magmei, racire care a condus la aparitia unor cristale de aceeasi marime sau de marimi apropiate ale celor trei minerale componente, ceea ce confera acestuia proprietati mecanice deosebite.

  Granitul produs de Theda Mar este un material rezistent la uzura, de aceea poate fi utilizat in numeroase proiecte pentru amenajari interioare si exterioare: bai, bucatarii, living-uri, terase, camere de asteptare si pentru orice alt tip de incaperi ce necesita un material care sa reziste traficului intens.

  Fiind disponibil intr-o gama variata de culori, acesta poate fi utilizat cu usurinta in aproape orice proiect arhitectural. In stocul Theda Mar exista zeci de nuante de granit de la alb, gri, negru, rosu, maro, bej, galben, pana la verde.

  Clientii nostri au folosit cu succes granitul pentru: pasaje cu trafic intens, coloane de sustinere pentru edificii, bolarzi, statii de metrou, parcuri, cladiri de birouri si cartiere rezidentiale.

  Acesta reprezinta o optiune ideala si pentru blaturile de bucatarie, deoarece blaturile din granit sunt rezistente la agresiuni mecanice ce pot avea loc accidental. In plus, placile din granit fac fata cu brio temperaturilor ridicate de pana la 600 de grade.

  Pretul granitului poate varia destul de mult in functie de caracteristicile pe care trebuie sa le aiba pentru a fi integrat cu succes intr-un proiect. Dimensiunea, grosimea, culoarea si finisajul influenteaza in mod direct costurile pentru acest material.

  Theda Mar a produs si a distribuit granit de calitate pentru sute de proiecte atat la nivel local, cat si la nivel mondial. Experienta de peste 80 de ani in productia de piatra naturala ne ajuta sa ne implicam in toate proiectele high-end, unde piatra naturala creioneaza simtul artistic si atentia pentru detalii, pana la lucrari dintre cele mai ample si complexe, care necesita resurse semnificative.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.