Ghidul Serviciilor
Theda Mar, Chiajna / Ilfov - Marmura, Granit, Calcar, Travertin, Andezit
inapoi la firma 563 vizite
Poza Onix
Foto

 Onixul este o piatra semipretioasa recomandata doar pentru interior: placari verticale, pardoseli interioare, pereti decorativi (retroiluminati, punand in valoare transluciditatea materialului).

  In ultima perioada s-a observat o renastere in utilizarea decoratiunilor de onix, designerii si proiectantii au redescoperit efectele interesante care pot fi facute cu acest material geologic deosebit. Culorile disponibile in acest tip de roca sunt accentuate prin nervurile puternice si prin proprietatea onixului de a fi translucid.

  Onixul a fost integrat cu succes de catre clientii Theda Mar in diverse proiecte de amenajari interioare: hoteluri, teatre, restaurante, cladiri de birouri si cladiri rezidentiale.

  Pretul onixului depinde foarte mult de dimensiunea, grosimea, culoarea si finisajul placilor. In functie de proiectul pentru care va fi folosit, specialistii Theda Mar va vor oferi solutia optima atat din punct de vedere estetic, cat si din cel al costurilor.

  Theda Mar a produs si a distribuit onix pentru sute de proiecte atat la nivel local, cat si la nivel mondial. Experienta de peste 80 de ani in productia de piatra naturala ne ajuta sa ne implicam in toate proiectele high-end, unde aceasta creioneaza simtul artistic si atentia pentru detalii, pana la lucrari dintre cele mai ample si complexe, care necesita resurse semnificative.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.