Ghidul Serviciilor
Tools Store Scule Electrice Iasi
inapoi la firma 1487 vizite
Poza Aparate de sudura
Pret: 908,18 RON
Foto

Invertor de sudura AWELCO CORSE 165, 140A

Invertor de sudura AWELCO CORSE 165 este robust si fiabil special conceput si proiectat pentru lucrari de interventie sau pentru lucrari de amploare mica, hobby. Componentele electronice interne sunt racite de catre un ventilator extrem de eficient, monitorizat de catre un releu de protectie termica. Carcasa a fost conceputa sa reziste în medii dure. Panoul de comanda  este foarte usor de utilizat, cu un singur buton pentru setarea curentului de sudura. 

Sudura MMA Pentru sudarea cu arc electric MMA, CORSE 165 ofera un curent continuu de sudura care va permite sa sudati cele mai multe metale, cum ar fi otel normal si otel aliat, otel inoxidabil si fonta si poate suda cu orice tip de electrod învelit cu diametru intre 1,6 si 3.25 mm. Sunt disponibile de asemena si functiile ARC HOT- amorsarea usoara a arcului de sudura , ARC FORCE- mentinerea arcului de sudura indiferent de pozitia electrodului, ANTI STICK- previne lipirea electrodului de material. Tehnologia constructiva este pe baza de IGBT-uri. 

Acest invertor de sudura CORSE 165  poate fi alimentat si de la un grup electrogen. Un invertor de sudura ideal pentru aplicatii de mica amploare, casnici pentru sudura cu electrozi rutilici,  bazici, inox si fonta.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.