Ghidul Serviciilor
Tools Store Scule Electrice Iasi
inapoi la firma 1487 vizite
Poza Compresoare aer
Pret: 3.278,45 RON
Foto

Compresor aer cu piston DARI DEC 150/2800-2M

DEC 150/2800-2M: avantajele pistoanelor din gama DEC sunt: racitoarele care asigura eficienta racirii aerului iesit, carter marit pentru ulei ce ofera o lubrificare mai buna, arbori sferici de fonta, sistem anti-uzura, racire eficienta a pompei. Dipune de un regulator de presiune cu iesire dubla a aerului, roti mari penru un transport cat mai usor si confortabil. este potrivit pentru lucru profesional constant, dar in acelasi timp ideal pentru lucrul hobby, semi-profesional si industrial. Echipat cu pompa puternica si de durata din otel.

Firma DARI ce apartine grupului FINI produce o gama larga de compresoare cu piston de uz industrial cu puteri cuprinse intre 1.1 kw si 7.5 kw respectiv debite de 110 - 864 l/min. In functie de puterea de actionare sunt monofazate sau trifazate, actionate prin curea sau cuplaj direct, cu una sau doua trepte, mobile sau fixe. Presiunea de lucru este intre 8 si 10 bari. Rezervoarele de aer intre 6 si 500 litri in functie de tipul compresorului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.