Ghidul Serviciilor
Top Kids
inapoi la firma 837 vizite
Poza Ateliere creatie pentru copii
Foto

Atelierele noastre de creatie sunt gandite pentru a oferi alternative de petrecere creativa a timpului liber pentru copii, care sa le stimuleze imaginatia si unde sa poata descoperi pasiuni si moduri istete de lucru.

Sunt excelente pentru copiii care vor sa  experimenteze,  sa deseneze si sa creeze! Mai mult decat atat, vor avea cei mai iscusiti prieteni de joaca, colaboratorii nostri: tineri actori, artisti, fotografi, filologi. Acestia vor sti sa intuiasca trairile fiecărui copil, sa il apreciaze  pentru efortul depus si sa  inteleaga ca fiecare copil se află într-un alt stadiu de dezvoltare.

Ajuta-ti copilul sa descopere lumea minunata a creatiei, prin joaca!

Pornind de la sarcini simple (numaratoare, invatarea si combinarea culorilor), pana la cele mai complicate (ilustrarea unei povestiri, schimbarea finalului unei povesti), descoperim adevarate talente! Temele prezentate in cadrul Atelierului de Creatie sunt inspirate de minunatul univers al copiilor si le ofera acestora posibilitati inedite de folosire a materialelor (materiale din natura, hartie, fire, materiale textile).

Cu putina indemanare din partea lor si cu toata rabdarea si grija din partea noastra, copii isi formeaza deprinderi nebanuite! Mai mult decat atat, in cadrul acestor Ateliere de Creatie, cei mici vor putea sa vorbeasca despre ceea ce le face placere sa faca si ce sentimente le trezeste experienta artistica! Rezultatul manutelor mici sunt adevarate opera de arta care devin peste ani, cele mai nepretuite amintiri din copilaria lor!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.