Ghidul Serviciilor
Top Kids
inapoi la firma 842 vizite
Poza Candy bar petreceri
Foto
Foto

Daca vrei sa organizezi o petrecere inedita pentru copilul tau, noi iti propunem ultimul trend  prin care iti poti indulci invitatii la petrecerea de botez sau la petrecerile celor mici.

O alternativa contemporana si originala la clasicul desert servit la evenimente, este  Candy Bar-ul!

 

Candy Bar-ul este un bufet de dulciuri, bomboane si prajituri gustoase, creat pentru a completa evenimentul dvs.  in ton cu tematica si coloristica aleasa.

Este un decor minunat si delicios indicat mai ales pentru petrecerile de copii, dar intalnit si la  petrecerile de botez, cele private sau corporate, lansari, expozitii, receptii etc.

Sortimentele de dulciuri sunt diverse si alese atat pentru cei mici, dar si pentru cei mari! La Candy Bar bunatatile sunt  bomboane de ciocolata, jeleuri, drajeuri, bezele, bomboane gumate, macaroons, dropsuri asortate, alune sau migdale caramelizate, acadele, fursecuri, mini prajiturele, trufe, bomboane fondante, caramele, turta dulce si orice alta cerinta speciala au clientii nostri.

Toate aceste minunatii sunt puse in diferite recipiente, vase, borcanele si suporturi, special gandite pentru a completa aspectul de ansamblu si de a inlesni accesul invitatilor!

Pofticiosii declarati, dar si cei care nu recunosc, vor gasi aceasta idee absolut delicioasa si un adevarat motiv de bucurie si energie!

Candy Bar-ul este o modalitate  simpla si potrivita de a impaca toate generatiile, pentru ca transporta pe cei mari undeva in copilarie, iar celor mici li se indeplineste visul de a gusta din toate!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.