Ghidul Serviciilor
Top Kids
inapoi la firma 842 vizite
Poza Decoratiuni baloane
Foto

Baloanele pot fi o alternativa mai putin costisitoare fata de alte elemente de decor cum ar fi florile sau drapajele dar sunt de nelipsit la botezul copilului tau apoi la petrecerile lui si chiar in campaniile electorale sau petrecerile de firma.

In timp ce unele locatii pentru petreceri necesita mici decoratiuni, altele ofera un spatiu mare cu un nemasurat potential decorativ.

Intr-o paleta de culori adaptata dupa reguli cromatice si perceptiv-vizuale sau in conformitate cu preferintele clientiilor, baloanele pot deveni un adevarat punct de atractie.

Se pot folosi numeroase culori si forme de baloane care aranjate intr-un mod placut transforma o sala oricat de banala ar fi in una plina de culoare si atmosfera de petrecere.

Un decorator de baloane va lucra indeaproape cu dumneavoastra pentru a crea un aspect magic prin modele unuice adaptate temei si ideilor dumneavoastra care se vor incadra in bugetul propus.

Putem face diferite modele de  aranjamente din baloane cum ar fi: flori din baloane, aranjamente din baloane pentru mesele invitatiilor, fluturi din baloane, diferite figurine, aracade, coloane etc.

Aranjamentele din baloane te ajuta sa dai un plus de stil si veselie evenimentului tau, vei putea face tot felul de fotografii distractive.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.