Ghidul Serviciilor
Top Kids
inapoi la firma 842 vizite
Poza petreceri copii
Foto

Cele mai frumoase personaje nu trebuie sa lipseasca de la petrecerea copilului tau, de aceea noi ne-am asigurat ca fiecare copil sa isi intalneasca eroul cu ajutorul nostru.

Clovni, Printi si Printese, Alba ca Zapada, Rapunzel, Cenusareasa, Belle, Capitanul Pirat sau Spiderman, Batman, mascotele Mickey si Minnie Mouse, Bugs Bunny si multe altele.

La Top-Kids gasesti cele mai populare si iubite personaje ale copilariei!

Animatorii nostri stiu sa ii inveseleasca pe cei mici nu doar prin aparitie si costume deosebite, ci si cu  o multitudine de jocuri nastrusnice, activitati interactive, ghidusii amuzante si trucuri istete despre cum sa fii cel mai fericit copil!

Ca parinte poti sa fii relaxat, pentru ca cineva ca Alba ca Zapada sau Spiderman va avea grija ca toti copii sa primeasca atentia cuvenita, iar  petrecerea pentru copilul tau sa fie un eveniment despre care va povesti un an intreg!

Jocuri si concursuri pe echipe sau individual, programe de animatie,  baloane modelabile ce se transoforma in animalute, facepainting – toate acestea cu unul sau chiar mai multi animatori!

Pentru si mai mult ras copilaresc, va punem la dispozitie si casute gonflabile, masini de baloane de sapun sau de fum, fantani de ciocolata delicioasa, masini pentru vata de zahar, piniata, sisteme audio de sonorizare  si karaoke.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.