Ghidul Serviciilor
Topaz Construct, Baicoi / Prhova - Constructii Si Amenajari Exterioare Si Interioare
inapoi la firma 1575 vizite
Poza Amenajari interioare
Foto

In toate lucrarile noastre punem un deosebit accent pe echilibrul compozitional, folosind materiale de calitate cu produse unde detaliul are un rol important in realizarea unei amenajari interioare armonioase.

Executam toate tipurile de lucrari de amenajari interioare pentru case, apartamente, birouri si spatii comerciale, cum ar fi: tencuieli, gleturi, placari tavane si pereti cu rigips si vata minerala, scafe si arcade din rigips, compartimentari interioare cu rigips si vata minerala pe structura metalica, montaj de parchet masiv sau laminat, placari cu gresie, faianta, marmura, zugraveli, etc.

La compartimentarile cu rigips se pot obtine avantaje relevante din punct de vedere al costurilor deoarece se lucreaza repede, construind spatii ideale din punct de vedere al functionalitatii cu forme arhitecturale deosebite si cu un grad ridicat de confort termic si fonic.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.