Ghidul Serviciilor
Topaz Construct, Baicoi / Prhova - Constructii Si Amenajari Exterioare Si Interioare
inapoi la firma 1578 vizite
Poza Descriere firma
Foto

Firma noastra este o firma axata pe calitate si seriozitate propunand promovarea unor tehnologii moderne in domeniul constructiilor. Experienta si capacitatea dovedita au adus firmei noastre un raspuns adecvat atat solicitarilor beneficiarilor cit si datelor impuse de specificul fiecarei lucrari.

Topaz Construct este o companie cu experienta, care va ofera toata gama de servicii de care aveti nevoie pentru realizarea proiectului pe care vi l-ati propus.

Obiectivul nostru principal este satisfacerea clientului astfel incat prin mediul modern si functional creeat atat beneficiarul cat si executantul sa-si gaseasca indentitatea.

Topaz Construct executa lucrari de constructii – hale industriale, case – de la zero cu predare la cheie. Noi ne aflam intr-un permanent proces de perfectionare si colaboram indeaproape cu ingineri de structuri, furnizori si producatori de materiale de constructiii.

Oferta extinsa de produse si servicii ale companiei noastre face din aceasta o solutie pentru orice proiect, fie el mic sau mare. Comunicarea este esentiala in acest domeniu, de aceea noi punem mare pret pe munca in echipa.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.