Ghidul Serviciilor
Top Confort - Tamplarie Din Aluminiu Si Pvc, Bucuresti
inapoi la firma 1657 vizite
Poza Jaluzele
Foto

In conditiile actuale montarea de rulouri la ferestre a devenit o necesitate ce vizeaza cresterea confortului si sigurantei locuintei. Un rulou se compune din : cutie rulou, capace laterale sau intermediare, ghidaje, octogon, lamele, agatatori,etc. Sistemele de rulouri moderne asigura o serie de avantaje cum ar fi:

Sistemul de rulouri poate fi utilizat în orice situatie indiferent daca este vorba de renovari sau de constructii noi. Rulourile se pot monta deasupra tâmplariei sau în fata acesteia. Când proiectati casa, prevedeti un “slit” de mascare a cutiei de rolou. Alegerea cutiei se face in functie de dimensiunea gabaritica a tamplariei Lamelele utilizate la rulourile casnice au doua dimensiuni:

Etansarile

prin perie si garnituri din sinele de ghidaj împiedica aparitia zgomotelor la închiderea si deschiderea ruloului.

Prin rulourile motorizate puteti mari siguranta casei si a bunurilor. Utilizarea motoarelor tubulare Somfy prezinta o multitudine de avantaje. Astfel frâna electromagnetica a motorului tubular împiedica împingerea în sus a ruloului si rotirea axei de înfasurare în cazul oricarei rulouri. Dispozitivul de blocare Somfy cu sistemul sau de închidere împinge în jos ruloul aflat în pozitia de jos, prevenind astfel împingerea în sus a acestuia.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.