Ghidul Serviciilor
Top Control - Servicii Deratizare, Dezinfectie Si Dezinsectie, Bucuresti
inapoi la firma 75 vizite
Poza Deratizare
Foto

Prin deratizare se limiteaza sau se impiedica inmultirea rozatoarele daunatoare (sobolanul cenusiu sau negru si soarecii).

In tratamentele de deratizare utilizam substante cu eficacitate maxima, produse de firmele:

Substantele pe care le utilizam in activitatea de deratizare se regasesc in totalitate pe lista produselor avizate de Ministerul Sanatatii pentru profilaxia sanitar – umana. 

Spectru de actiune :

CUM SE REALIZEAZA DERATIZAREA?

Deratizarea se face cu momeli toxice prin statii de intoxicare metalice, pvc sau carton in care se plaseaza momeli cu raticid, plasarea de capcane in locuri strategice si amplasarea de momeli cu atractanti alimentari.

Actiunea se realizeaza simultan in toate obiectivele gospodariei si la vecini, daca exista un focar puternic.

DE CATE ORI SE FACE DERATIZAREA?

Deratizarea se face trimestrial (de patru ori pe an).

Solicitarea de servicii de combatere a daunatorilor este deseori neglijata, însa controlul inadecvat al daunatorilor poate avea adesea efecte catastrofale din punct de vedere economic, social si asupra sanatatii publicului.

DE CE CONTROLAM DAUNATORII?

Daunatorii au potentialul de a:

Deci, daca aveti o problema cu daunatorii, este esential sa luati masuri IMEDIATE pentru a rezolva problema.

Preveniti contaminarea si bolile realizand deratizarea perioadica

Rozatoarele pot contamina cu usurinta hrana si suprafetele de lucru cu excretia, parul sau partile corpului. Acestea sunt agenti patogeni potentiali care raspândesc boala.

Parazitii purtati de specii daunatoare pot fi, de asemenea, transmisi oamenilor, provocând boala si stres.

Daca ati urmari o insecta intr-o zi, nu ati vrea sa mai mâncati o saptamâna intreaga!

Preveniti contaminarea si bolile cu ajutorul deratizarii

Insectele, rozatoarele si pasarile pot contamina cu usurinta hrana, echipamentul operational si suprafetele de lucru cu excrementele, firele de par sau partile corpului. Acestia sunt agenti patogeni potentiali, raspândind boli si dând nastere la plângerile “corpului strain”. Parazitii purtati de specii daunatoare pot fi, de asemenea, transmisi oamenilor, provocând boala si stres.

Asigurati-va investitia

Rozatoarele provoaca o gama larga de daune datorita obiceiurilor lor de rascolire. Dintii lor puternici pot patrunde cu usurinta lemnul si aluminiu si pot provoca daune proprietatii – chiar si în caz de incendiu daca cablurile electrice sunt atacate.

Rozatoarele pot consuma, de asemenea, o gama larga de produse alimentare si pot deteriora sau contamina multe tone de produs.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2025
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.