Ghidul Serviciilor
Top Expert Dce - Transport Comercial Rutier, Maritim, Aerian Si Feroviar De Marfuri, Bucuresti
inapoi la firma 100 vizite
Poza Top Expert Dce - detalii firma
Foto

Servicii de logistica, formalitati vamale si transport comercial rutier, maritim, aerian si feroviar

Alaturi de Top Expert, te bucuri de avantajele unor servicii variate si de calitate. Transportul comercial nu va mai reprezenta o problema pentru compania ta. Marfurile vor ajunge la destinatie pe cele mai sigure cai, in cel mai scurt timp posibil.

Iata cele mai importante beneficii:Transportul rutier se efectueaza in regim auto de camion complet,(sau grupaj) iar vehiculele au volume si dimensiuni multiple;Pe cale maritima, oferim colaborari cu linii de transport containerizat de top, monitorizarea constanta a fluxului de transport si actualizarea permanenta a informatiilor referitoare la pozitia marfurilor de-a lungul traseului;Prin mijloacele aeriene, marfa ta poate ajunge oriunde pe glob, intr-un timp de livrare optim, in regim charter sau de consolidare, datorita legaturilor cu cele mai importante noduri aviatice;Expeditiile feroviare vor ajunge in siguranta la destinatia dorita, datorita legaturilor pe care Top Expert le-a creat de-a lungul timpului cu operatorii de transport, iar tu poti trimite cu trenul o varietate de marfuri;In ceea ce priveste serviciile de logistica, firma Top Expert isi adapteaza serviciile la nevoile clientilor. Solutiile oferite sunt complete si moderne: planificare, organizare, controlul fluxului de marfuri, colectarea de furnizori, transportul, manipularea, depozitarea si distributia catre destinatia finala;Cu ajutorul serviciilor optimizate, clientii nostri se bucura de economisirea resurselor financiare si manageriale, cresterea veniturilor si consolidarea imaginii in fata cumparatorilor;Cu Top Expert te bucuri de consultanta vamala pentru toate operatiunile de comert etracomunitar, iar tu vei scapa de grija pregatirii documentatiei necesare.

De 14 ani prezenta pe piata romaneasca, compania Top Expert are ca obiect de activitate furnizarea de servicii de transport intern si international de marfuri, servicii de logistica si formalitati vamale de import-export, inclusiv intocmirea si depunerea declaratiilor Intrastat.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.