Ghidul Serviciilor
Toping Company, Urbanism, Cadastru, Topografie, Geodezie, Cartografie - Ploiesti
inapoi la firma 7625 vizite
Poza Topografie
Foto

TOPOGRAFIE GENERALAEvidenta tehnica, economica si juridica prin care se realizeaza identificarea, inregistrarea si reprezentarea pe harti si planuri cadastrale a bunurilor imobile       Punerea in posesie in agricultura si silvicultura, concesionarea in industrieHarti si planuri la diferite scari. Reprezentarea formelor de microrelief prin curbe de nivel. Realizarea hartilor si planurilor topografice. Calculul suprafetelor pe planuri si harti.Intocmirea planurilor cu curbe de nivel.

 

2.Topografie Inginereasca

 

Trasarea unghiurilor, distantelor, cotelor, liniilor inclinate etc. Trasarea punctelor caracteristice ale constructiilor.Trasarea constructiilor industriale si civile. Urmarirea constructiilor in exploatare.Studii de deformatii ale constructiilor civile si industriale. Trasarea cailor de comunicatii: calei ferate, drumuri si poduri. Trasarea in detaliu a curbelor circulare.Trasari de proiecte de constructii civile, industriale, cai de comunicatii  Trasari de constructii civile si industrialeUrmarirea deplasarilor orizontale si verticaleRIDICARI TOPOGRAFICE PENTRU PROIECTE DE INFRASTRUCTURAMasuratori planimetrice si nivelitice specifice proiectelor de infrastructura (cai de comunicatii, poduri, aductiuni de gaz, alimentari cu apa)

Planuri cotate, curbe de nivel, profile transversale si longitudinale

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.