Ghidul Serviciilor
Top Utility, Cadastru, Topografie, Geodezie - Rasnov / Brasov
inapoi la firma 1114 vizite
Poza Despre Top Utility Cadastru
Foto
Foto

SC TOP UTILITY SRL este o societate comerciala infiintata in anul 2006, avand principalul obiect de activitate ingineria in domeniul cadastrului, topografiei si geodeziei.

     SC TOP UTILITY SRL este o societate autorizata Clasa II de A.N.C.P.I. Bucuresti sa execute lucrari de cadastru, topografie si cartografie.

Suntem un colectiv tanar si dinamic, ce a dobandit o vasta experienta de-a lungul timpului, oferind clientilor servicii de calitate realizate rapid si eficient.

Lucrarile executate de societatea noastra sunt coordonate de Ing. Dipl. Liurca Mircea Bogdan, persoana fizica autorizata A.N.C.P.I. si expert tehnic judiciar in specialitatea “cadastru, topografie, geodezie” autorizat de catre Ministerul Justitiei.

Executam lucrari de specialitate in toata tara, in conformitate cu legislatia in vigoare si respectand normele emise de autoritatile competente.

Garantia lucrarilor noastre este asigurata de utilizarea softurilor de specialitate si a aparaturii de ultima generatie din dotarea noastra compusa din: statii totale, sisteme GPS, nivele electronice.

Pentru a veni in intampinarea clientilor nostri, va punem la dispozitie lista actelor necesare pentru pregatirea acestora din timp si va oferim permanent consultanta gratuita.

Pentru evaluarea unei lucrari nu ezitati sa ne contactati!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.