Ghidul Serviciilor
Tpa Romania - Servicii De Contabilitate Bucuresti
inapoi la firma 161 vizite
Poza Consultanta fiscala
Foto

Cumpararea sau vânzarea unei companii sau a unei parti a acesteia constituie o decizie de afaceri care  creaza numeroase oportunitati dar si riscuri.

Termenul „due diligence” (DD) denota „grija cuvenita” care se acorda investigarii  unei achizitii sau a unei oferte publice în situatia în care sunt cumparate sau vândute companii, participatii în companii, imobile sau oferte publice.

Expertizele de tip due diligence analizeaza punctele forte si punctele slabe ale companiei în cauza, precum si riscurile legate de achizitionare sau de oferta publica.  Atenta analiza si evaluare a companiei tinta devin tot mai importante, pe masura ce asimetriile informationale dintre vânzator si cumparator trebuie sa fie înlaturate, oportunitatile si riscurile legate de compania tinta trebuie sa fie evaluate în mod corect iar situatiile care împiedica încheierea tranzactiei trebuie sa fie identificate în timp util.

TPA ofera urmatoarele tipuri de servicii de asistenta cu privire la  tranzactiile de achizitie/vânzare de societati:
Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.