Ghidul Serviciilor
Tpa Romania - Servicii De Contabilitate Bucuresti
inapoi la firma 161 vizite
Poza Consultanta in afaceri
Foto

Extinderea unei companii, reorientarea strategica sau reorganizarea acesteia: în domeniul fuziunilor si achizitiilor (M&A), exista oportunitati si posibilitati pentru cresterea valorii companiilor de orice marime si din orice sector de activitate. Totusi, aceste provocari de tip corporativ, pot implica riscuri semnificative atât pentru companie cât si pentru factorii de decizie ai acesteia. Datorita faptului ca aceste tranzactii de cumparare si vânzare nu constituie activitatea de zi cu zi a unei companii, va recomandam sa solicitati asistenta din partea unuia dintre specialistii nostri.

Filosofia noastra de {consultanta mixta} ofera baza ideala pentru serviciile pe care le oferim în contextul solutiilor de finantare prin intermediul retelei de experti din diverse domenii de specialitate, piete si legatura cu expertii fiscali precum si experti din alte domenii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.