Ghidul Serviciilor
Trado Tech Sisteme De Securitate Brasov
inapoi la firma 307 vizite
Poza Alarme Auto
Foto

Pentru estimari trebuie sa ne transmiteti datele tehnice ale autovehiculelor sau sa programam o intalnire la service. Va rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii!

Pachete Instalare Alarme Auto:

Preturile se stabilesc in momentul in care se stie marca si modelul masinii si se evalueaza instalatia electrica a autovehiculului.

Va rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii!

Alarme Auto | Alarma Auto Brasov

Din 1896, de la primul caz inregistrat de furt de masina, acestea au devenit o tinta naturala pentru hoți: sunt valoroase si destul de ușor de revandut. Unele studii susțin că o mașină este dezmembrata la fiecare 20 de secunde.

Nu este de mirare că milioane de oameni au investit în sisteme de alarmă scumpe. Astăzi, se pare ca orice masina este echipata cu senzori electronici sofisticati, sirene și sisteme de activare de la distanță. Aceste masini sunt fortarete pe roți!

Este uimitor ca, la câte tipuri de alarme auto moderne sunt elaborate, hoții de mașini încă descopera o modalitate de a trece de ele.

Noțiuni de bază

Dacă ne gândim la o alarma auto în forma sa cea mai simplă, aceasta nu reprezinta altceva decât unul sau mai mulți senzori conectați intr-un anume fel la o sirenă. Cel mai simplu tip de alarma ar avea un comutator de pe ușa șoferului, ar fi cu fir, astfel încât, dacă cineva a deschis ușa sirena va porni.

Cele mai multe sisteme de alarma auto moderne sunt mult mai sofisticate decât aceasta. Ele se compun din:

- O serie de senzori care pot include switch-uri, senzori de presiune și detectoare de mișcare; - O sirenă; de multe ori ai chiar posibilitatea de a selecta dintr-o varietate de sunete, astfel încât să poti alege un sunet distinct pentru masina ta; - Un receptor radio pentru a permite controlul fără fir de la un breloc; - Un acumulator auxiliar, astfel încât alarma poate funcționa chiar dacă bateria principală se deconecteaza; - O unitate de control de calculator care monitorizează totul și porneste alarma – “creierul” sistemului.

Creierul, în cele mai multe sisteme avansate este de fapt un mic calculator. Sistemele de alarma diferă în principal prin modul in care se folosesc senzorii și prin modul in care sunt conectate diferitele dispozitive la “creier”.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.