Ghidul Serviciilor
Bpt Traduceri - Birou De Traduceri Bucuresti
inapoi la firma 34 vizite
Poza Apostilare si Supralegalizare
Foto

Apostilarea actelor oficiale ale companiei dumneavoastra reprezinta Conventia de Haga din 5 octombrie 1961. Prin aplicarea apostilei care se atesta ca respectivul act este unul oficial, cu o semnatura autentica si este specifica doar statelor semnatare ale Conventiei de la Haga din 5 Octombrie 1961. În situatia statelelor care nu au aderat la Conventia Haga, toate actele oficiale for fi supralegalizate.
Procedeul de supralegalizare este reprezentat de procedura prin care se atesta faptul ca actul supus acestei proceduri este unul oficial, semnatura este autentica si se confirma calitatea în care a actionat semnatarul actului si identitatea stampilei de pe acest act. Se aplica doar pentru statele care nu au calitatea de parte a Conventiei de la Haga sau cu care România nu are tratate bilaterale pentru recunoasterea reciproca a actelor.

Serviciile profesionale de apostilare si supralegalizare de care poate beneficia compania dumneavoastra acopera urmatoarele domenii care suntem siguri ca va suscita interesul si acopera marea majoritate a nevoilor pe care le aveti la nivelul echipei, precum: actele de studii, actele de stare civila, certificatele de cazier judiciar, adeverintele medicale, adeverintele de calificare în diverse meserii, hotarârile judecatoresti, actele emise de executorul judecatoresc, actele emise de registrul comertului si actele notariale.
Biroul nostru va ofera sprijin în obtinerea apostilei de la oricare din autoritatile competente în acest scop din România: Prefectura, Tribunal sau Camera Notarilor Publici.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.