Ghidul Serviciilor
Global Translation - Birou Traduceri Constanta
inapoi la firma 150 vizite
Poza Traduceri autorizate
Foto

Traducerile autorizate sunt acele traduceri efectuate de către un traducător autorizat de Ministerul Justiţiei. Acestea poartă la finalul fiecarei traduceri formula de certificare, ştampila şi semnatura traducătorului autorizat. Formula de certificare a traducerii conform noului regulament privind traducerile autorizate este urmatoarea:

Subsemnatul ……………………………., interpret si traducator autorizat pentru limba/ limbile straine……………in temeiul autorizatiei nr. ……….. din data de….., eliberata de Ministerul Justitiei din Romania, certific exactitatea traducerii efectuate din limba……………… in limba…………., ca textul prezentat a fost tradus complet, fara omisiuni, si ca, prin traducere, inscrisului nu i-a fost denaturant continutul si sensul.

Inscrisul a carui traducere se solicita in intregime/in extras are, in integralitatea sa, un numar de ….pagini, poarta titlul/denumirea de….., a fost emis de ….. si a fost prezentat mie in intregime/in extras.

Traducerea inscrisului prezentat are un numar de……., pagini si a fost efectuata potrivit cererii scrise inregistrate cu nr……./zz.ll.aaaa, pastrate in arhiva subsemnatului.

S-a incasat onorariul de……lei, cu chitanta/bon fiscal/ordin de plata nr…………./zz.ll.aaa.

INTERPRET SI TRADUCATOR AUTORIZAT….(semnatura si stampila)

În Romania, Ministerul Justiţiei este cel care autorizează traducătorii pentru domeniul juridic. Ministerul Justiţiei NU organizează examen pentru autorizarea ca traducător şi interpret pentru nicio limbă străină, ci acordă autorizarea pe bază de verificare a unui dosar care trebuie intocmit. Mai multe informatii regasiti pe siteul oficial www.just.ro , Sectiunea Interpreti si Traducatori.

Autorizaţia de traducător autorizat se poate obţine:

Biroul de traduceri Global Transalations din Constanta garanteaza faptul ca:

 Confidentialitatea documentelor care ne sunt incredintate spre a fi traduse reprezinta pentru noi o obligatie morala si juridica, continutul documentelor dumneavoastra va ramane strict confidential. Biroul nostru incheie cu fiecare client in parte cat si cu fiecare traducator autorizat un contract in care este stipulata clauza de confidentialitate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.