Ghidul Serviciilor
Traffic Pub - Cafe Restaurant, Bucuresti
inapoi la firma 204 vizite
Poza Traffic Pub - detalii firma
Foto

Mancare delicioasa, preparate savuroase, cocktail-uri racoritoare, cafea aromata, muzica buna si personal atent. Asta vei gasi la noi!

Fie ca ai un pranz de afaceri sau o iesire cu prietenii, un brunch de week-end in familie sau vrei o cina romantica in cuplu Retina by Traffic este locul perfect: in centrul capitalei, o locatie care imbina zonele business cu spatiile tip lounge te va incanta din prima. Atmosfera pe care o vei gasi aici te va binedispune. Serile te imbiem cu muzica live iar in week-end avem DJ rezidenti cu muzica AIA.

RETINA by TrafficMENIU

Incepe cu o gustare sanatoasa: poate vrei ceva usor si savuros ori optezi pentru ceva traditional si satios. Sau poate nu ai chef de gustare si alegi un bors de cocos sau o ciorba de vacuta, ori o crema de legume, cine stie? Pentru felul de baza e controversa maxima. Nici nu stii ce sa alegi: un muschi de vita suculent cu o salata verde ca sa fii in forma sau o pastrama de berbecut care se topeste in gura.

Sau iei o dorada cu legume ori un platou cu fructe de mare?! Sunta atatea variante..... Si daca nu ai timp sari direct la un junk food de te lingi pe degete si te gandesti daca sa iei un burger blak angus sau o portie de coaste usor afumate. La desert crezi ca e mai simplu dar ..... le vrei pe toate: si un sufleu de ciocolata si un tiramisu si o inghetata sau un platou cu fructe..... Dar nu te grabi, mancarea buna se savureaza si se povesteste! Inspira-te si intreaba-ne!

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.