Ghidul Serviciilor
Trans Log - Transporturi De Marfa Nationale Si Internationale, Galati
inapoi la firma 799 vizite
Poza Ccasa de expeditii
Foto

Printre serviciile pe care Trans Log le ofera se afla si casa de expeditii – operatiunea de intermediereintre activitatile de transport, care are capacitatea de a veni cu cele mai bune oferte, atat pentru transportatori cat si pentru persoanle care doresc sa beneficieze de transportarea marfii.

Casa de expeditii ofera clientilor garantia unor servicii de calitate , astfel ca isi asumaresponsabilitatea si se asigura de siguranta marfii transportate, de la preluare pana lamomentul in care ajunge la destinatia dorita.

De asemenea, pe tot parcursul transportului de marfa, operatorii Trans Log sunt permanentin contact cu transportatorii, respectand astfel, timpul solicitat de catre clienti si cerinteleacestora.

Echipa de profesionisti are experienta si cunostintele necesare de a va pune la dispozitie celemai rapide solutii si de a va transporta sau intermedia marfa, atat la nivel national, cat siinternational, prin intermediul serviciilor de transport rutier, maritim sau aerian.

Compania reuseste cu succes sa efectueze livrari ale marfurilor in orice locatie din lume,combinand transporturile maritime cu cele aeriene si asigurandu-se intotdeauna ca timpulde tranzit pentru fiecare mijloc de transport este foarte bine calculat.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.