Ghidul Serviciilor
Transart - Aplicatii Software Pentru Mediul De Afaceri Bucuresti
inapoi la firma 1112 vizite
Poza Program Gestiune Neomanager
Foto

 

Program gestiune ce acopera nevoile operational-informationale ale unei afaceri de comert, import/export si distributie care-si deruleaza activitatea intr-unul sau mai multe puncte de lucru. Vizeaza afaceri de orice tip, implementare rapida si reducerea costurilor initiale de achizitie. Acopera cerintele unui program de facturare, gestiune stocuri, servicii, productie, program contabilitate, salarizare, solutie pentru mijloace fixe. 

Gandit ca si sistem integrat, soft-ul Neomanager faciliteaza inregistrarea unitara principalelor operatiuni comerciale si financiare, a documentelor primite sau emise de catre companie. Un sistem de rapoarte flexibil si usor de personalizat asigura accesul in timp real la acele informatii care-i permit managerilor sa supervizeze si sa analizeze in detaliu principalele aspecte ale unei afaceri.

          Neomanager reprezinta:

Cu toate ca sistemul Neomanager partajeaza acelasi nucleu functional cu B-Org ERP, din punct de vedere comercial, Neomanager vizeaza afaceri de orice tip, implementare rapida si reducerea costurilor initiale de achizitie in contextul unui numar limitat iar B-Org ERP este varianta full-option care, orientata fiind pe scalabilitate si maximizarea performantei, integreaza un motor SQL performant si un pachet de servicii de implementare adaptat nevoilor mai complexe ale unei afaceri consolidate de import/export, comert si distributie.

Neomanager este disponibil in doua editii, optimizate din punct de vedere al costului si a serviciilor de implementare aferente in functie de complexitatea proceselor interne si volumul de tranzactii zilnice ale afacerii modelate:

Neomanager 7 este o solutie completa, ideala pentru cabinetele de contabilitate si contabilii autorizati.Contactandu-ne, veti afla cum puteti obtine un discount de 50% !

Beneficii cheie

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.