Ghidul Serviciilor
Transart - Aplicatii Software Pentru Mediul De Afaceri Bucuresti
inapoi la firma 1112 vizite
Poza Sistem ERP Integrat pentru Afaceri
Foto
Foto

Soft optimizat pentru afaceri de import, operatiuni intracomunitare, comert si distributie din Romania B-ORG este un sistem stabil, validat in piata de un numar mare de clienti! Cele mai bune practici din comert si distributie, integrare EDI, inglobate intr-un sistem ERP Automatizare operatii repetitive, optimizari procese interne, timp redus de implementare Exactitate si siguranta la inregistrarea tranzactiilor financiar-contabile si comerciale Control si optimizare stocuri cu cel mai bun nucleu ERP de gestiune. Add-on-uri profesionale integrate nativ intr-o platforma completa:  SFA, BI, WMS, CRM, Retail, e-Shop. Servicii de top, actualizari prompte la legislatie, parteneriat pe termen lung!

Propunand un model de lucru bazat pe practici verificate, aplicatia B-Org ERP integreaza informational operatiunile derulate de angajatii din diverse departamente ale companiei – comercial, depozit, magazin, service, productie, contabilitate, salarizare – oferind un sistem complet, stabil, usor de utilizat si de invatat.

Module principale disponibile: Aprovizionare, Gestiune Stocuri, Comenzi, Vanzari, Incasari-Plati, Centre-Cost, Contabilitate, Mijloace fixe, Salarizare, Servicii, Productie, Magazin POS, Interfete, Notificari, EDI, WebOrder-B2B, Analiza Manageriala.

Nucleul B-Org asigura, de exemplu, operarea integrata, multigestiune, a mai multor puncte de lucru ale unei afaceri de comert si distributie – depozite si magazine, operare in care procesele critice – aprovizionare, stabilire pret, vanzare, facturare si livrare sunt controlate si in mare masura automatizate.

Transart, avand o experienta de peste 18 ani in dezvoltarea si implementarea de software pentru afaceri, cultiva ca factor de diferentiere serviciile de top centrate pe atitudinea ThinkClient! – o abordare profesionista si calda de parteneriat cu clientul in care experienta si colaborarea echipelor de dezvoltare, consultanta si suport este pusa in slujba clientului.

 

Beneficii cheie 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.