Ghidul Serviciilor
Transart - Aplicatii Software Pentru Mediul De Afaceri Bucuresti
inapoi la firma 1112 vizite
Poza Soft BI. Business Intelligence
Foto

Produs din categoria Business Intelligence (BI) si dezvoltat pe platforma BI QlikView, BI Adviser este un instrument vital pentru top si middle managementul unei companii care utilizeaza o aplicatie din gama ERP furnizata de Transart.

“Solutia de soft BI pe care o propunem clientilor care folosesc B-Org ERP sau Neomanager a fost aleasa dupa o analiza detaliata a alternativelor existente si dupa realizarea unor proiecte pilot la cativa dintre clientii nostri. Feedback-ul pozitiv, timpii redusi de implementare, caracteristicile de exceptie oferite de QlikView si, nu in ultimul rand, un raportul excelent pret vs. beneficii oferite utilizatorului final, ne-au determinat sa optam pentru aceasta varianta.”  – Marius IURIAN – Managing Partner Transart. Instrument de tip „dashboard & analyzer”, BI QlikView Adviser, transpune vizual informatii esentiale despre operatiunile comerciale si financiare ale companiei. Grupand indicatori cheie de performanta (KPI) in panouri de control tematice sau departamentale (dashboards), BI Adviser permite monitorizarea functionarii afacerii (profit, vanzari, costuri stocuri, cash-flow, incasari, plati, clienti etc), realizarea de analize si identificarea tendintelor care pot afecta derularea profitabila a afacerii.

Beneficii Cheie soft BI Adviser

În esenta un instrument de Business Intelligence te ajuta sa dobandesti o viziune mult mai clara asupra operatiunilor interne din propria afacere. De exemplu:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.