Ghidul Serviciilor
Transart - Aplicatii Software Pentru Mediul De Afaceri Bucuresti
inapoi la firma 1112 vizite
Poza WMS Software
Foto

Identifica acele sisteme informatice dedicate imbunatatiri proceselor de logistica, livrare si stocare, prin automatizarea proceselor din depozit: receptie marfa, stocarea si inventarierea acesteia sau pregatirea pentru livrare si intocmirea documentelor necesare. Automatizarile vizate sunt facilitate atat prin integrarea unor echipamente hardware specializate – imprimante cu coduri de bare, PDA mobile cu cititoare de cod de bara, cititoare de coduri de bara fixe sau mobile, cat si prin optimizarea circuitelor si evidentierea de documente specifice care se vor putea introduce, genera automat, evidentia sau analiza.

Propunerea Transart pe zona de WMS vine ca un raspuns natural la nevoile clientilor sai, in urma experimentarii mai multor variante si solutii in colaborare cu diversi parteneri. Valorificand experienta acumulata pe partea de dezvoltare de aplicatii mobile si in integrarea tehnologiilor de identificare bazate pe coduri de bare, Transart propune Warehouse Manager o aplicatie nativ integrata cu propriile sisteme ERP: B-Org si Neomanager.

“Proiectat ca o extensie complet integrata cu sistemele ERP Transart, sistemul WMS software – Warehouse Manager vine sa adauge, treptat, functionalitati care pot genera imbunatatiri semnificative ale activitatii din depozit. Vizam in special companiile care activeaza in zona de comercializare si distributie de materiale tehnice, dar si distribuitorii din FMCG. Principiile dupa care ne vom ghida in dezvoltarea produsului in continuare sunt: simplitate, eficienta, autonomie, control si mobilitate in depozit.” a declarat Septimiu BLAGU, Manager Produs – Warehouse Manager.

Este bine sa stiti ca implementarea unei aplicatii WMS prespune investitii colaterale in echipamente hardware specializate si deseori mai multa munca decat anterior, efectuata de operatorii din depozit. Cu alte cuvinte, va recomandam sa evaluati, impreuna cu consultantii nostri, daca nevoile dumneavoastra reale justifica investitia, costurile si munca suplimentara. WMS software nu este neaparat solutia potrivita pentru companiile care nu au o structura organizationala si proceduri de lucru bine puse la punct. Pentru a putea a face o prima evaluare referitoare la oportunitatea implementarii unui WMS va propunem sa parcurgeti urmatoarele intrebari:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.