Ghidul Serviciilor
Lions Spedition - Transport Rutier Agabaritic, In Containere Exclusive, Dumbravita / Timis
inapoi la firma 868 vizite
Poza Grupaje de marfa
Foto

Daca aveti de efectuat transporturi internationale de marfa (generale sau ADR), va punem la dispozitie serviciile noastre de transport marfa la grupaj.

Rutele pentru care se efectueaza grupaj de marfuri sunt foarte diverse:

De regula, pentru eficenta si rapiditate, optam in a oferi clientilor nostri servicii de grupaj direct pe camioane. Avantajele acestui tip de grupaj fata de grupajul clasic in centre logistice, constau in:

Spre deosebire de transportul complet, transportul la grupaj ofera clientilor nostri posibilitatea de a transporta si partide mai mici de marfa.

Se pot transporta astfel de la cantitati mai mici de un palet (cutii, baloti, colete, etc.) pana la cantitati care pot ocupa 80-90% din volumul unui camion.

Desi ca termen de livrare transportul la grupaj este mai lent decat transportul complet, datorita faptului ca trebuie colectata marfa din mai multe puncte de incarcare pana la completarea capacitatii camionului si apoi descarcata in mai multe locatii, principalul avantaj al acestui tip de transport ramane costul mai redus.

TRANSFORCE asigura transport international si intern cu astfel de mijloace de transport, pentru partidele mai mici de marfa. Ele pot fi folosite atat in regim de camion complet (FTL) cat si in regim de grupaj (LTL). Rapiditatea este cuvantul de ordine cand se apeleaza la astfel de mijloace de transport.

Transporturile se executa in baza conventiilor internationale CMR  / TIR.

Nu ezitati sa ne contactati pentru a ne transmite cererea dvs. de transport.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.