Ghidul Serviciilor
Transgaz - Societatea Nationala De Transport Gaze Naturale, Filiala Bucuresti
inapoi la firma 4694 vizite
Poza Transport intern gaze naturale
Foto

Serviciul transport intern gaze naturale asigura îndeplinirea sarcinilor ce revin Transgaz din programul propriu si anume, de a oferi utilizatorilor retelei servicii de acces la SNT in baza unor conditii si clauze contractuale echivalente, nediscriminatorii si transparente.

Contractele de transport semnate cu beneficiarii serviciilor sunt conforme contractului-cadru reglementat si asigura cadrul legal pentru prestarea serviciilor ferme si întreruptibile de transport.        

Prestarea serviciului de transport intern desemneaza ansamblul de activitati si operatiuni desfasurate pentru si în legatura cu rezervarea capacitatii de transport si transportul prin SNT al cantitatilor determinate de gaze naturale.

Transportul cantitatilor de gaze naturale se realizeaza de la punctele de predare/preluare comerciala de la intrarea în SNT pâna la punctele de predare/preluare comerciala de la iesirea din SNT, gazele naturale necesare acoperirii pierderilor din SNT fiind în responsabilitatea Transgaz.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.