Ghidul Serviciilor
Transparent Residence 3 - Complex Rezidential, Chiajna / Ilfov
inapoi la firma 1648 vizite
Poza Dezvoltator - Oilrom Line
Foto

Transparenta totala, Responsabilitate si Inovatie - acestea sunt cuvintele care ne caracterizeaza si ne recomanda. Construim cu responsabilitate apartamente de inalta calitate si siguranta, proiectate sa reziste sute de ani.

Experienta si seriozitate – SC Oilrom Line SRL, dezvoltatorul complexurilor TransparentResidence, este o companie cu capital integral romanesc, infiintata in urma cu 17 ani. Ne aflam la cel de-al treilea complex rezidential construit, toate de o calitate ridicata. Ne caracterizeaza seriozitatea si transparenta totala fata de clientii nostri si de aceea ne-am angajat sa punem la dispozitia dumneavoastra absolut orice informatie legata de calitatea constructiei sau a materialelor folosite.

Va stam la dispozitie – Pentru ca ne dorim clienti multumiti, suntem intotdeauna receptivi la sugestiile dumneavoastra. Va invitam sa ne contactati pentru orice nelamurire, pentru detalii sau informatii suplimentare la adresa de e-mail contact@transparentresidence.ro sau la numerele de telefon 0725.210.210 si 0733.822.822.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.