Ghidul Serviciilor
Transport-Relocari.ro - Transport Mobila, Marfa, Mutari, Bucuresti
inapoi la firma 145 vizite
Poza Transport mobila
Foto
Foto

Transportul international este o actiune ce presupune incredere, punctualitate, seriozitate si de aceea necesita ceva timp de gândire din partea dvs. Nu va hotarâti pâna nu ne auziti oferta. Luati legatura cu noi prin telefon sau mail folosind formularul din dreapta paginii. La transport mobila international percepem un tarif de 1.3 ron/km unde se adauga taxele de drum. De retinut ca pretul final reiese din tariful aplicat pe distanta drumului calculat dus-întors plus taxele de drum (ex: daca aveti mobila de transportat de la Bucuresti la Viena, pretul final este de 1060km x 2 x 1.3 = 2756 ron, la care se mai aduga taxele de drum, aproximativ 100 de lei). Acceptam transporturi internationale dupa stabilirea tuturor termenilor si conditiilor. Percepem un avans de 50% la semnarea contractului.

Pret avantajos la transport mobila

Odata cu solicitarea pentru serviciul de transport mobilier un reprezentant al firmei va lua in considerare toate aspectele lucrari pentru a stabili un pret cat mai corect. Daca este necesara o analiza mai amanuntita, acest lucru nefiind facil prin telefon, vom programa estimare la locatie in functie de disponibilitatea dumneavoastra.

Expertul nostru impreuna cu dumneavoastra va intocmi un inventar al mobilierului si a bunurilor pentru a alege solutia potrivita. Serviciul se realizeaza pe baza de contract verbal sau scris, cu emitere de factura fiscala, respectiv chitanta.

Solutii personalizate la transport marfa

Dispunand de o varietate de optiuni in vederea transportului de marfuri va puteam garanta solutia cea mai potrivita pentru dumneavoastra. In functie de inventarul ce trebuie transportat putem alege din varietatea de autoutilitare cu capacitati volumice si greutati maxime admise diferite aceea ce vi se potriveste cel mai bine.

Oferim serviciul de transport marfa atat local, national cat si international. Noi asigurandu-va efectivele prin contract, la randul nostru fiind asigurati prin polita de asigurare a transportatorului – CMR. Astfel oferim servicii sigure la orice transport efectuat de catre soferii nostri cu experienta.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.