Ghidul Serviciilor
Transport Regie - Transport Marfa, Mobila Si Altele Bucuresti
inapoi la firma 210 vizite
Poza Transport mobila
Foto

Transportul de mobila cu duba este o solutie practica si convenabila pentru a muta obiecte mari, cum ar fi mobilierul, electrocasnicele, instrumente muzicale sau alte echipamente voluminoase. Pentru a transporta mobila cu o duba, este important sa masurati cu atentie mobilierul si sa va asigurati ca se încadreaza în vehicul. De asemenea trebuie avut in vedere ca mobilierul mai inalt de 2 metri se transporta doar prin dezasamblare deoarece din cauza dimensiunilor mari este foarte greu de manevrat in case, apartamente sau pe scari. Firma noastra are experienta în transportul mobilierului si are echipamentele si materialele necesare pentru a proteja obiectele fragile si valoroase în timpul transportului.

Dispunem in fiecare masina de chingi pentru ancorare si manipulare, folii si paturi pentru protectie sporita. În plus, oferim flexibilitate totala în programarea transportului pentru a se potrivi cu nevoile dvs.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.