Ghidul Serviciilor
Transportsigur.ro - Transport Marfa Si Transport Mobila, Bucuresti
inapoi la firma 241 vizite
Poza Mutare mobila
Foto

e ce sa alegi Transportsigur.ro pentru procesul de mutare?

Pe langa mijloacele de transport adecvate si a echipamentelor suplimentare menite sa usureze procesul de mutare, specialistii nostri in manevrarea bunurilor voluminoase si fragile, asigura si montarea mobilei odata ce aceasta a ajuns la noua adresa.

 Transportsigur.ro iti ofera urmatoarele avantaje:

Ajutor suplimentar pentru montarea mobilei

Pregatirea spatiului pentru asamblarea mobilei

Organizarea pieselor de montat

 

 

Specialisti in montare/demontare mobilier

Pentru a putea fi transportate in conditii mai sigure, unele obiecte de mobilier au nevoie de demontare. Acest seviciu poate fi oferit de catre echipa noastra. Ei au le indemana toate echipamentele necesare pentru o demontare sigura. Dupa demontare, piesele de mobilier vor fi organizate si depozitate in cutii speciale

Iata cum scapi de stresul pe care montarea mobilei il presupune:

Dupa ce specialistii nostri vor transporta mobila la noua resedinta, aceasta va fi din nou montata, exact ca inainte. Montarea unei piese de mobilier este un proces dificil. Astfel te scutim de un efort in plus, dar si de tipul pierdut pentru aceasta activitate.

In cazul in care te decizi ca nu ai nevoie de ajutor, trebuie sa stii ca montarea unei mobile de dimensiuni mari poate dura chiar si o zi intreaga. Asadar, pentru a nu pierde timp inutil, echipa noastra iti sta la dispozitie. Avand experienta in acest domeniu, vom lucra extrem de eficient, rapid si organizat.

Ustensile pentru montare mobila:

Dispunem de uneltele necesare montarii, si anume: surubelnite drepte si in stea,  cuie, ciocane,ruleta de masuratori si clesti, precum si multe alte echipamente neceasare acestei etape;

Montam orice tip de mobilier

Putem monta orice tip de mobila chiar si in lipsa unor instructiuni, stiind cu precizie locul fiecarei piese. Fie ca ai de montat mobila de living, mobila de dormitor, de birou, ori mobilier de terasa, hol sau baie, iti stam la dispozitie.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.