Ghidul Serviciilor
Transportsigur.ro - Transport Marfa Si Transport Mobila, Bucuresti
inapoi la firma 241 vizite
Poza Transport mobila
Foto

Punem la dispozitia clientilor serviciul transport mobila intern, un serviciu dedicat tuturor celor care doresc eficienta in procesul de mutare. Asadar, daca nu iti permiti luxul de a pierde timp pentru mutarea la noul domiciliu, noi te scapam de griji: iti oferim transport mobila intern, din Bucuresti pana in Timisoara si din Cluj pana in Constanta.

De ce trebuie sa ne alegi? Simplu: iti oferim servicii transport mobila intern de calitate, extrem de rapid si cu tarife mai mult decat avantajoase! Profita si descopera avantajul unui partener de incredere in procesul de mutare.

Transport mobila intern-Transportam orice tip de mobilier in intreaga tara!

Fie ca ai decis sa iti muti adresa de la munte la mare, ori din Capitala intr-o regiune indepartata a tarii, TransportSigur.ro te urmeaza si iti ofera tot ce ai nevoie pentru ca mutarea sa fie efectuata fara probleme, intr-un timp record.

Dispunem de personal calificat pentru ca procesul de mutare sa fie bine organizat si sigur. Mai mult decat atat, iti punem la dispozitie parcul nostru auto, alcatuit exclusiv din autoutilitare de ultima generatie, extreme de fiabile, pregatite pentru orice tip de drum si echipate corespunzator pentru a strabate sute de mii de kilometri.

Printre dotarile autoutilitarelor noastre amintim: sisteme performante de telecomunicatii, sisteme GPS, liza electrica (pentru ridicarea obiectelor/mobilierului greu la etaj) si nu in ultimul rand, lift in spate. Acest element te va ajuta sa incarci si sa descarci mai usor si mai rapid, atat mobilierul greu, cat si cel fragil. Astfel, ai certitudinea ca indiferent de distantele pe care trebuie sa la parcurgi, mobila ta va ajunge intacta la destinatie.

Pentru transport mobila intern alege TransportSigur.ro

Scopul firmei nostre este acela de a oferi clientilor nostri servicii de un inalt nivel calitativ, fata costuri suplimentare si fara timp pierdut. Lucram dupa standardele europene si suntem pregatiti sa devenim partenerul tau pe termen lung in procesul de mutare.

Daca ai nevoie de transport mobila intern, contacteaza-ne! Te vei convinge de rezultate!

COMANDA SERVICII TRANSPORT

Telefon fix: 031-8017334

Telefoane mobile: 0722- 608669 0745-281829 si 0765-316460

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.