Ghidul Serviciilor
Transportsigur.ro - Transport Marfa Si Transport Mobila, Bucuresti
inapoi la firma 244 vizite
Poza Transport mobila
Foto

TransportSigur.ro iti ofera accesul la un serviciu extrem de avantajos: transport mobila international. Consulta intreaga noastra oferta si profita de preturile bune!

Procesul de mutare in strainatate este un proces extrem de elaborat, consumator de timp si bani. Ce este de facut pentru a evita tot eforul? Angajeaza o echipa specializata in oferirea acestui tip de serviciu. Astfel, nu numai ca ai siguranta unui drum lipsit de probleme, ci si certitudinea ca procesul de mutare va fi un succes, indiferent de kilometri ce urmeaza sa fie parcursi.

Transport mobila international? TransportSigur.ro! Iata de ce

TransportSigur.ro transporta orice tip de mobilier, in orice zona a Europei si nu numai. Oferim servicii de transport mobila international la standarde inalte.

Oferim servicii de transport mobila international, atat pentru persoane fizice, cat si pentru cele juridice. Dispunem de tot ce ai nevoie pentru ca intregul proces de muatare sa fie realizat ca la carte.

Parcul nostru auto este format din autoutilitare de 3,5 tone, modele noi, bine intretinute. Dincolo de toate acestea, autoutilitarele se bucura de dotari complete, ca de exemplu: sisteme performante de telecomunicatii si sisteme GPS, ideale pentru un drum rapid si exact. Astfel, orice adresa este usor de reperat, indiferent de zona.

Un alt avantaj major este acela ca toate autoutilitarele noastre sunt dotate cu lift in spate, un accesoriu recomandat in cazul bunurilor fragile (obiecte masive din sticla, portelan, aparatura electronica si IT) pentru o relocare facila. De asemenea, liftul ajuta si la incarcarea/descarcarea rapida si lipsita de efort a mobilierului de dimensiuni mari.

Profesionisti in transport mobila international

Pe langa echipamente speciale pentru transport mobila international, dispunem si de o echipa de specialisti in manevrarea mobilei de orice tip si de orice dimensiune. Personalul nostru este bine instruit si disciplinat pentru asemenea operatiuni de mare importanta, fiind pregatiti pentru lucrari bine organizate, intr-un timp record.

Cat despre soferi, acestia sunt adevarati profesionisti ai soselelor, cu mii de drumuri efectuate pe toate traseele internationale.

Noi iti oferim servicii complete de transport mobila international, cu preturi mici. Pentru a te convinge este suficient sa ne contactezi. Raspundem prompt oricarei solicitari.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.