Ghidul Serviciilor
Champions Line Transport Intern Si International De Persoane Bucuresti
inapoi la firma 944 vizite
Poza Servicii
Foto
Foto

Compania noastra va ofera spre inchiriere microbuze, miniautocare si autocare pentru:

Champions Line dispune de o flota proprie de autovehicule moderne – microbuze, miniautocare si autoturisme conduse de o echipa de conducatori auto profesionisti.  In urma cu putin timp am achizitionat in sistem leasing mai multe microbuze in vederea dezvoltarii activitatii si ridicarea calitatii serviciilor oferite clientilor nostri.

Managementul firmei este asigurat de o echipa dinamica, cu experienta in transportul de persoane, deciziile luandu-se dupa o amanuntita analiza a problemelor aparute.

Serviciile noastre oglindesc cu acuratete modul nostru de lucru si gradul de respect pe care il acordam clientilor nostri. Asa cum vom stii sa ne respectam clientii, oferindu-le cele mai bune servicii, tot asa vom castiga si stima lor.

Satisfactia clientului este indicatorul suprem al eficientei si eficacitatii noastre in incercarea de a oferi clientilor cele mai bune solutii pentru a raspunde nevoilor lor.

Un alt factor deosebit de important il reprezinta parcul auto (peste 20 de autovehicule) ce trebuie administrat la maximium pentru a menţine costurile operaţionale la un nivel optim. Microbuzele, miniautocarele si autoturismele sunt întreţinute si verificate periodic astfel încât serviciile de transport să se menţină la standarde profesionale impuse de autoritatile ce reglementeaza normele in vigoare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.