Ghidul Serviciilor
Inamed Consult
inapoi la firma 3303 vizite
Poza Minerale si oligoelemente
Pret: 49,5 RON
Foto

In zilele noastre, aproape toata lumea e constienta de importanta mare pe care o au vitaminele in alimentatie. Foarte putini oameni stiu insa, ca in lipsa sarurilor minerale, vitaminele nu isi pot exercita efectul benefic. In timp ce organismul este capabil sa sintetizeze anumite vitamine, nu este capabil sa sintetizeze minerale, acestea trebuind aduse prin aport alimentar. Daca dintr-o cauza sau alta mineralele lipsesc din alimentatie, pot sa apara dereglari serioase ale metabolismului, in aceste cazuri se impune un adaos de minerale folosind un produs naturist.

Organismul uman are un necesar zilnic din anumite minerale care se regaseste in produsul naturist Power Mins: calciu (din carapace de scoica si citrat) - 250 mg, magneziu (oxid si aspartat) - 150 mg, potasiu (citrat si aspartat) - 24,75 mg, zinc - 7 ,5 mg, mangan - 4 mg, fier (fumarat) - 4 mg, cupru - 0,5 mg, iod (din alge marine) - 50 mcg, seleniu (seleniu-metionina si selenat de sodiu) - 20 mcg, crom (picolinat) - 50 mcg, molibden - 125 mcg.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.