Ghidul Serviciilor
Travel Planet
inapoi la firma 938 vizite
Poza Sejur Turcia
Pret: 504 EUR
Foto
Foto
Foto
Foto

LOCALIZARE:

Hotelul este situat in regiunea Kundu la o distanta de 14 km de centrul orasului Antalya, la 12 km de aeroport.

 

CAZARE:

Hotelul dispune de un numar total de 400 camere, 260 camere standard ( 28 m2, max 2 pax, majoritatea cu 2 paturi), 96 camere large ( 35 m2, 2+1 pax), 40 camere comunicante ( 56 m2, 2+2 pax), 4 camere pentru persoanele cu dezabilitati, camere pentru nefumatori. Toate camerele dispun de baie proprie cu cabina de dus, cada, uscator de par, aer conditionat, telefon direct, seif, conexiune internet, contra cost, mini bar ( bauturi racoritoare in fiecare zi), TV satelit, balcon.

 

SERVICII:

Ultra All Inclusive – bufet deschis la micul dejun, pranz, cina, gustari la micul dejun si dupa amiaza, cafea, ceai. Toate bauturile standard alcoolice de import si bauturile racoritoare sunt fara cost. Nu sunt incluse: bauturile alcoolice de lux din import, vinurile in restaurantul a’la carte, toate bauturile imbuteliate, room service. Intrarea este cu plata in restaurantul pescaresc si cel cu specific italian a’la carte

 

FACILITATI:

 Restaurantul principal cu bufet deschis, mic dejun, pranz si cina, rezervare in avans si cu o singura intrare pe parcursul intregului sejur pentru restaurantul A’la carte ( Ottoman, Mediteraneean si cel cu specific Italian), baruri, restaurant care ofera gustari, patiserie – dupa amiaza prajituri si ceai. Contra cost: doctor, curatatorie, uscatorie, baby sitting, rent a car, telefon, fax, conexiune internet, salon de infrumusetare, coafor, centru comercial.

 

PLAJA:

Hotelul dispune de plaja proprie de nisip, umbrele de soare, prosoape de plaja, sezlonguri sunt fara cost.

 

SPORT si DIVERISMENT:

piscina interioara si exterioara pentru adulti si pentru copii, centru fitness, baie turceasca, sauna, baie de aburi, 6 terenuri de tenis, volei, baschet, darts, tenis de masa, biliard, mini fotbal, mini golf. Parc de distractii - fara plata in timpul amiezii si contra cost. Contra cost: bowling, centru spa si wellness, masaj, sporturi nautice, bowling, nocturna pentru terenurile de tenis. Programe de divertisment cu echipa de profesionisti in timpul zilei si seara. Mini club pentru copii cu varstele cuprinse intre 4-12 ani.

 

Pachetele includ:

Pachetele nu includ:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.