Ghidul Serviciilor
Best Tools Company - Inchirieri Grupuri Electrogene, Bucuresti
inapoi la firma 995 vizite
Poza Service
Foto

Bazându-ne pe experienta obtinuta în urma diversitatii instalarilor si interventiilor realizate de catre Departamentul de Service din cadrul Best Tools Company, putem sa afirmam ca oferim servicii de înalta calitate. Acest lucru este valabil atât prin intermediul auto-laboratoarelor mobile pentru interventii „on-site” ,cât si în atelierul de service. Acesta din urma este dotat astfel încât sa fie capabil sa asigure orice tip de interventie pentru toate echipamentele si utilajele comercializate.

 

 

Suport tehnic

Consultanta, asigurare garantie, furnizare documentatie, suport on-line, etc.

Contracte de întretinere

Va punem la dispozitie contracte integrale de întretinere pentru toate echipamentele. Acestea includ inspectii periodice precum si interventii în caz de avarii.

 

Training

 

 

Piese de schimb

 

 

Acoperire nationala

Interventiile se pot realiza atât în atelierul propriu de service, auto-laboratoarele mobile, dar si prin intermediul retelei de dealeri, dezvoltata la nivel national.

Proiecte speciale

Asiguram consultanta pentru proiecte, atât în privinta alegerii si dimensionarii echipamentelor, cât si a conditiilor speciale de finantare, transport, instalare si punere în functiune etc.

 

Personal instruit

Tehnicienii Best Tools sunt instruiti direct de catre producatori, prin workshop-uri si traininguri organizate regulat în întreaga Europa. Astfel, specialistii Best Tools participa regulat la sesiuni de training organizate de KOHLER-SDMO, BUCHER MUNICIPAL, GEESINKNORBA, MULTIHOG, ENERGREEN si multi alti producatori reprezentati.

Service agreat

Best Tools Company investeste în pregatirea tehnicienilor din departamentul service, care parcurg sesiuni de training organizate de producatori. Astfel, în cazul multor parteneri, service-ul Best Tools este singurul agreat de producator pentru contractele de garantie si mentenanta. În majoritatea cazurilor, efectuarea acestor actiuni cu companii neagreate provoaca pierderea garantiei producatorului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.