Ghidul Serviciilor
Trident - Jaluzele Si Tamplarie Timisoara
inapoi la firma 2613 vizite
Poza Rolete casetate
Foto
Foto

Roletele casetate MINI reprezinta sisteme de umbrire elegante, prevazute cu caseta care contine mecanismul de infasurare al roletei. Acestea se monteaza in tocul ferestrei, nu deterioreaza tamplaria si nu diminueaza luminozitatea ferestrei.

Impiedicand razele soarelui sa patrunda in interior, roletele casetate MINI ofera o atmosfera confortabila in interiorul locuintei ani la rand. Un avantaj major il reprezinta spatiul mic necesar pentru montaj, astfel nu impiedica o deschidere cat mai buna a ferestrei. Drept urmare se preteaza perfect locurilor inguste unde este necesara o economie cat mai mare de spatiu precum si o deschidere larga a ferestrei. Diversitatea materialelor ofera posibilitatea alegerii variantei dorite, fiecare dintre acestea reprezentand caracteristici care aduc beneficii variate.

Dintre principalele beneficii ale roletelor casetate MINI, amintim: – spatiu mic necesar montajului si manevrarii – eficienta, modernitate si eleganta – asigura intimitate blocand total vizibilitate – se manevreaza usor si cu precizie – pot fi achizitionate intr-o mare variatate de culori si materiale

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.