Ghidul Serviciilor
Tritech Group
inapoi la firma 810 vizite
Poza Avertizare Incendiu
Foto

Cu experiență în instalarea și acordarea de asistență tehnică sistemelor de avertizare incendiu, Tritech Group deține Licenta IGSU, fapt care confirmă pregătirea superioară a inginerilor și a echipei tehnice. Tritech Group oferă servicii personalizate și consultanță tehnică specializată pentru orice tip de aplicație. Specialiștii din domeniul tehnic ai companiei întocmesc proiecte personalizate în raport cu specificul aplicației. Un sistem automat de alarmă de incendiu este proiectat pentru a detecta prezența nedorită de foc, fum, creșterea temperaturii sau creșterea cantității de dioxid de carbon prin monitorizarea schimbarilor de mediu asociate cu combustie. În general, un sistem de alarmă de incendiu este clasificat ca fiind fie acționat în mod automat, fie acționat manual sau ambele. Sistemul automat de alarmă de incendiu trebuie să avertizeze ocupanții diferitelor spații să evacueze zonele pentru a preîntâmpina daune materiale și pierderi umane.

Centralele de avertizare incendiu sunt disponibile în varianta :

Tritech Group instalează o gamă variată de sisteme avertizare incendiu pentru :

Echipa tehnică Tritech Group este suficient informată și instruită încât să proiecteze și să instaleze cele mai recente sisteme de avertizare incendiu și echipamente de siguranță, punând în valoare experiența în domeniu.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.