Ghidul Serviciilor
Tritech Group
inapoi la firma 808 vizite
Poza Sisteme Integrate de Securitate
Foto

Cu experiență în instalarea și acordarea de asistență tehnică sistemelor integrate de securitate, Tritech Group deține Licenta IGPR, fapt care confirmă pregătirea superioară a inginerilor și a echipei tehnice. Experiența, pregătirea profesională și gama variată de produse, permite echipei tehnice să aleagă soluția optimă, perfect adaptată pentru orice spațiu rezidențial sau comercial, în domeniul privat, guvernamental, educațional, bancar și industrial pentru oricare din sistemele de securitate.

Sectra

După 10 ani de studii și cercetări, o echipă de oameni de știință din Germania a dezvoltat un produs revoluționar pe piața de sisteme de securitate și averizare incendiu.

Sectra este o centrală 2 în 1, care vă ajută să protejați locația nu doar de intruși, cât și de pericole de incendii din interior.

Sectra este capabilă să depisteze din peste 7000 sunete, zgomotele specifice unei intrări prin efracție. Mai mult de atât, Sectra sesizează deosebirea între diferențele de presiune existentă și cea anormală, identificând până și cel mai silențios intrus.

Prin ce se remarcă Sectra?

De ce Sectra?

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.