Ghidul Serviciilor
Triton International Cargo
inapoi la firma 2482 vizite
Poza Transport autoturisme
Foto

Triton International Cargo (TIC) este o companie privata fondata in anul 1999. Principalul său obiect de activitate este reprezentat de servicii logistice pentru mărfuri generale. Incepand cu anul 2000 societatea noastra este specializata in servicii de logistica pentru autoturisme si piese de schimb. Dintre brandurile reprezentate în România putem menţiona Peugeot si Citroen. În anul 2002, activitatea noastra a devenit concentrata pe următoarele mărci: Toyota, Hyundai, Subaru, Honda şi acoperă, în prezent, transportam peste 20000 de unităţi / an.

Chiar de la inceput, activitatea logistica pentru autoturisme derulata prin intermediul nostru a fost desfasurata in Zona Libera Giurgiu si Bucuresti. Aceste zone au, în prezent, circa 79000 de metri patrati, principala platformă de circa 46000 de metri patrati fiind in Bucuresti. Acesta este locul în care asiguram stocarea, primirea, PDI şi de distribuţia pentru autoturisme.

Pentru transportul extern, principalele rute acoperite de noi sunt: Grecia, Bulgaria, Slovenia, Franţa şi Germania, Belgia. De asemenea, oferim servicii de logistica, transport, depozitare şi distribuţie naţională în principal pentru Toyota, Hyundai, Subaru. Sediul nostru din Bucuresti include un depozit de aproximativ 3000 m2. Triton International Cargo activează ca expeditii internationale de aerian, maritim şi rutier.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.