Ghidul Serviciilor
Triumf Construct, Bucuresti - Constructie Ansambluri Rezidentiale
inapoi la firma 1532 vizite
Poza Triumf Construct - Sprecificatii tehnice
Foto

SPECIFICATII TEHNICE

Structura· Structura de rezistenţă este formată din cadre de beton armat rigidizat prin grinzi perimetrale şi planşee dală.· Materialele de bază folosite (fier, beton) sunt de producţie autohtonă, ce îndeplinesc toate standardele şi normativele în vigoare privind calitatea şi siguranţa.

Fundaţii· Fundaţiile sunt directe, de suprafaţă, şi anume radier general pozat pe un strat de beton.

Pereţi exteriori· Pereţii despărţitori dintre apartamente sunt realizaţi din BCA de 15 cm, sunt tencuiţi pe rosturi, urmând să fie aplicat un strat de gips carton montat pe structura metalică aferentă.· Compartimentările interioare sunt realizate din pereţi de gips carton pe structura metalică cu vată minerală şi/sau BCA, conform prevederilor proiectului.

Învelitoare· Învelitoarea este tip „terasă” , realizată cu materiale specifice de cea mai bună calitate.

Tâmplaria exterioară· Tâmplaria exterioară este compusă din profile PVC tip Aluplast sau profile Aluminiu tip Exalco, cu geam termopan clar.

Glafuri· Atât la exterior cât şi la interior, glafurile ferestrelor sunt din piatră naturală.

Zugrăveli, pardoseli, interioare· Pentru suprafeţele interioare, zugrăvelile se realizează din vopsea lavabilă de culoare albă.· În ceea ce priveşte zugrăvelile exterioare, arhitectul îşi rezervă dreptul de a alege tipul şi culoarea materialelor folosite.· Pardoselile apartamentelor sunt din şapă în straturi variabile, de la 3 la 10 cm.· Şapa se finisează prin proceduri tip `scliviseală` pentru a crea un plan perfect pentru orice tip de finisaj.

Scări şi pardoseli exterioare· Pentru placarea scărilor interioare aferente blocului şi a spaţiilor comune apartamentelor, se propune ca finisaj placarea cu piatră naturală sau gresie.· Scările de acces în bloc se finisează cu piatră naturală.· Balustradele se execută din metal prelucrat, finisat cu vopsea.

Instalaţia termică· Pentru asigurarea confortului termic, în fiecare apartament este prevăzută o microcentrală termică cu o putere calorică adecvată tipului de apartament.· Radiatoarele tip „panel” sunt din oţel, dimensionate corespunzător necesarului termic de încălzire al fiecărei încăperi.

Instalaţia sanitară· Instalaţia sanitară interioară cuprinde instalaţia de alimentare cu apă rece şi apă caldă menajeră a obiectelor sanitare, precum şi instalaţia de canalizare menajeră.· Instalaţia individuală de alimentare cu apă rece se realizează din coloana principală de alimentare a blocului, înregistrarea consumului făcându-se prin intermediul aparatelor de contorizare.Instalaţia electrică· Instalaţia electrică interioară, pentru iluminat şi prize, se realizează în conformitate cu normativele în vigoare.· S-au prevăzut circuite electrice distincte pentru iluminat şi prize.· Comanda iluminatului se face de la uşi, pe zone, cu întrerupătoare montate îngropat.

Observaţii:· Triumf Construct îşi rezervă dreptul de a modifica, din motive obiective, caracteristicile construcţiei prezentate în acest memoriu pe parcursul derulării execuţiei imobilelor, dar fără a afecta nivelul de confort.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.