Ghidul Serviciilor
Trotus Grup - Furnizor De Echipamente Pentru Incalzire, Satu Mare
inapoi la firma 1074 vizite
Poza Boilere cu acumulare
Foto

ECOUNIT 1WB/2WB sunt boilere cu acumulare cu una sau doua serpentine fixe.

Caracteristici:

VERSIUNI DISPONIBILE

 

Boilerele cu acumulare (indirecte) sunt generatoare cu un regim de stocare marit, avand capacitati între 100L si 2000L, menite sa asigure producerea de a.c.m. în regim prioritar. Cu o constructie speciala, boilerele cu acumulare au fost concepute sa foloseasca fie o singura sursa de agent primar, ca în cazul boilerelor cu o serpentina, fie mai multe surse ca în cazul celor cu doua serpentine (ex: Ecounit WT), toate având însa ca alternativa încalzirea electrica.

Pufferele sunt rezervoare de acumulare pentru stocarea agentului termic în instalatiile de încalzire. Acestea înmagazineaza energia termica furnizata de cazanele pe combustibil gazos sau lichid si optimizeaza functionarea arzatorului, respectiv regimul de functionare a cazanelor pe combustibil solid.

Prin utilizarea lor se reduce în mod substantial consumul de combustibil si se mareste autonomia de functionare.

Rezervoarele de acumulare din seria "FB" sunt fabricate din otel de calitate superioara si pot înmagazina volume între 300 si 5000 de litri.

Gama

Rezervoarele de acumulare din seria FB-T de tip "tank in tank", sunt destinate pentru producerea apei calde menajere (în rezervorul interior), si pentru stocarea apei calde de încalzire. Variantele T1 si T2 cu una sau doua serpentine de eficienta ridicata sunt destinate special pentru instalatiile solare. Suprafata mare de încalzire a serpentinelor asigura o eficienta foarte ridicata la functionarea cu instalatii solare.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.