Ghidul Serviciilor
Trotus Grup - Furnizor De Echipamente Pentru Incalzire, Satu Mare
inapoi la firma 1074 vizite
Poza Boilere electrice
Foto

Boilerele Ferroli sunt echipamente pentru prepararea si stocarea apei calde menajere. Rezervorul de stocare este realizat din otel protejat la coroziune de un anod de magneziu iar suprafata lui interioara printr-un tratament de vetroportelanare.

 

Acestea sunt echipate cu un sistem avansat de siguranta, având dispozitive pentru protectia la supraîncalzire si suprapresiune, termostat pentru oprirea automata la atingerea temperaturii dorite si izolatie din spuma poliuretanica pentru prevenirea pierderilor de caldura prin carcasa exterioara. 

În functie de sursa de încalzire boilerele sunt:

 

Încalzitoarele instantanee de apa sunt echipamente proiectate si executate pentru satisfacerea necesarului zilnic de apa calda menajera, cu functionare pe Gaz Natural, GPL sau energie electrica.

Acestea sunt prevazute cu selector de temperatura, obtinând o gama a carei flexibilitate satisface o varietate de cereri cu privire la debitul si temperatura apei calde menajere cât si de toate sistemele de protectie necesare unei functionari în siguranta.

ZEFIRO C11D - incalzitor cu aprindere electronica, fara flacara de veghe, supravegherea automata a flacarii este realizata cu electrod de ionizare iar debitul maxim este de 10,8 l/min - cu afisaj LCD.

ARGO - Robinet electric cu încalzire instantanee si afisaj LCD.

STORM - Robinet electric cu încalzire instantanee si afisaj LCD.

ZEFIRO ECO

Incalzitor instant de apa pe G.N. sau G.P.L.

  • HOME
  •  
  •  BOILERE SI INSTANTURI
  •  
  •  ZEFIRO ECO
  • ZEFIRO ECO sunt incalzitoare instantanee de apa cu functionare pe gaz natural sau G.P.L. cu afisaj LCD.

    AVANTAJE

    VERSIUNI DISPONIBILE

    Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
    Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
    Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.