Ghidul Serviciilor
Trotus Grup - Furnizor De Echipamente Pentru Incalzire, Satu Mare
inapoi la firma 1074 vizite
Poza Calorifere
Foto

Caloriferele sunt elemente tubulare prin care circula apa calda si care prin radiatie, convectie sau conductie transfera energia termica spatiului în care sunt montate. În functie de materialele din care sunt fabricate, cele mai utilizate radiatoare sunt din otel, aluminiu sau fonta.

Alegerea radiatoarelor tine cont atât de necesarul termic al încaperii ce urmeaza a fi încalzita cât si de cerintele de natura functionala sau arhitecturala.

Gama de radiatoare:

Corinthia face parte din gama de radiatoare decorative, care, prin modul creativ si inovator de proiectare si realizare, ofera un vibe atractiv camerei în care este montat si în acelasi timp asigurara confortul termic în aceasta.

Radiatoarele decorative Corinthia depaseasc barierele practice si rolul fundamental pentru care au fost create si devin, prin designul simplu si interesant, parte integranta din casa ta, oferind eleganta si stil camerelor în care sunt amplasate.

Fabricate din otel de înalta rezistenta la coroziune, folosind cea mai performanta tehnologie de sudare, caloriferele Corinthia sunt ideale pentru a fi pozitionate atât în camera de baie unde pot îndeplini si rol de suport pentru prosoape cât si în restul camerelor în care vor contribui la completarea designului oferind rafinament si eleganta.

Pentru o usoara integrare în decor, acestea sunt disponibile în trei variante de nuante: 

 

          alb                cromat              antracit

VERSIUNI DISPONIBILE

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.