Ghidul Serviciilor
Trotus Grup - Furnizor De Echipamente Pentru Incalzire, Satu Mare
inapoi la firma 1074 vizite
Poza Cazane pe combustibil solid
Foto

Combustibilul solid (lemn sau carbune) a reprezentat sursa cea mai utilizata  de catre oameni din cele mai vechi timpuri.

 

Folosind experienta acumulata în decursul timpului, Ferroli a dezvoltat si a perfectionat aceste echipamente prin optimizarea functionarii lor sau prin diversificarea combustibililor utilizati în ardere (peleti,brichete, rumegus, etc).

Cu un design revolutionar al drumurilor de fum si automatizare superioara a procesului de ardere (în cazul cazanelor cu gazeificare) sau prin îmbunatatirea transferului termic (în cazul cazanelor din fonta) si cresterea autonomiei de functionare prin utilizarea arzatoarelor cu peleti, noile cazane cu combustibil solid, Ferroli, tin pasul cu ultimele tendinte de ordin tehnic, functional si ecologic. 

Cele mai importate tipuri de cazane cu combustibil solid le regasim clasificate astfel:

BioPellet Premium este unul dintre cele mai eficiente cazane pentru încalzire centrala care foloseste arderea automatizata a peletilor. Principiul de functionare al acestui cazan se bazeaza pe utilizarea camerei de ardere în depresiune, aceasta fiind complet etansa astfel încât fluxul de aer este controlat de ventilatorul de evacuare, montat pe partea din spate a cazanului. Controlul arderii este optimizat folosind un algoritm de modulare, care scade automat dozarea peletilor si a aerului pe masura ce cazanul se apropie de temperatura dorita.

VARIANTE DISPONIBILE

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.