Ghidul Serviciilor
Trotus Grup - Furnizor De Echipamente Pentru Incalzire, Satu Mare
inapoi la firma 1074 vizite
Poza Centralele termice murale
Foto

Centralele termice murale sunt echipamente pentru preparare agent primar pentru încalzire si/sau apa calda menajera, cu montare pe perete.

 

În functie de combustibilul folosit, acestea pot functiona cu Gaz Natural, GPL sau curent electric.

 Centralele termice murale în condensare sunt echipamente termice pentru încalzire si preparare apa calda menajera care folosesc cu succes tehnologia condensarii prin cresterea randamentului nominal pâna la 108%.

La baza realizarii acestor centrale se afla un arzator superior cu preamestec, sistemul de control cu procesor utilizand protocolul OpenThem si un schimbator de caldura de înalta eficienta cu emisie de noxe deosebit de reduse.

Utilizarea protocolui OpenThem permite un transfer de date în timp real între centrala si termostatele inteligente iar utilizarea acestora impreuna cu un senzor de exterior optimizeaza functionarea echipamentului.

Centralele în condensare acopera o arie diversa de aplicatii datorita gamei variate de puteri cât si prin posibilitatea de multiplicare prin cascadare.

BlueHelix MAXIMA este o centrala cu un aspect exclusivist, cu un concept estetic radical remodelat, prin utilizarea sticlei si a formelor curbe revolutionare.

LED-ul multicolor, pozitionat central, permite vizualizarea modului de operare al centralei, prin schimbarea nivelului cromatic.

Display-ul de 7”, full touch screen si color este incorporat pe suprafata frontala din sticla neagra securizata, asigurand utilizatorului interactiunea totala la distanta cu echipamentul.

Centrala este livrata impreuna cu termostatul CONNECT care poate fi gestionat prin iOS sau Android App.

Conceputa pentru a indeplini toate caracteristicile unui echipament robust, centrala este dotata cu schimbator de caldura primar, schimbator de caldura secundar cu 20 placi, pompa cu inaltime de pompare marita si un nou control electronic.

Toate aceste componenete au fost proiectate cu scopul de a garanta eficienta maxima si fiabilitatea indelungata a produsului.

BlueHelix MAXIMA nu se evidentiaza doar din punct de vedere estetic, ci atinge si valorile de eficienta energetica a incalzirii, cea mai mare din categoria centralelor murale: ηs 94%, iar cu termostatul CONNECT, atinge clasa energetica A+.

VARIANTE DISPONIBILE

 

 

AVANTAJE

CONNECT Termostat inteligent programabil prin Wi-Fi 

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.