Ghidul Serviciilor
Trotus Grup - Furnizor De Echipamente Pentru Incalzire, Satu Mare
inapoi la firma 1074 vizite
Poza Seminee si termoseminee
Foto

 

Cu un design deosebit, specific marilor creatori italieni, semineele si termosemineele cu functionare pe peleti sau lemne, Ferroli, aduc eleganta si rafinament oricarui spatiu de locuit, asigurând confort si siguranta.

 

În jurul focului, încalziti de energia lui, ne-am strâns în noptile lungi de iarna sa ascultam pe nerasuflate basmele pline de aventuri, povestite de bunici sau sa deschidem cu emotie cadourile de Craciun.

Acum aceasta traditie veche de secole este readusa în casele nostre de prin gama de seminee si termoseminee cu functionare pe peleti sau lemne -  Ferroli.

Salerno Pellet sunt termoseminee automatizate, pentru încalzire centralizata, complet echipate cu pompa încalzire, vas de expansiune, supapa de siguranta, termostat de siguranta, panou de comanda touch screen, arzator pe peleti cu autocuratare, buncar peleti si tavita de cenusa detasabila.

Controlul arderii este optimizat folosind un algoritm de modulare, care scade automat dozarea peletilor si a aerului pe masura ce cazanul se apropie de temperatura dorita.

VARIANTE:

 

Avantaje:

 

Semineele pe lemne sunt echipamente simple care încalzesc camera în care sunt montate prin radiatie si convectie, usor de folosit si întretinut iar lemnul, materia prima cu care acestea este alimentat, poate fi procurat cu usurinta din orice zona a tarii.

Teremosemineele pe peleti sunt echipamente ce încalzesc prin radiatie si convectie camera în care sunt instalate iar restul încaperilor prin intermediul sistemului de radiatoare la care sunt conectate. Acestea sunt echipamente complet automatizate si echipate (pompa, vas de expansiune, termostat, presostat etc) si ofera posibiliatatea de a fi conectate la un termostat de camera, montat la distanta, prin care se poate gestiona temperatura ambientala dorita.

Autonomia termosemineelor este superioara unui semineu cu functionare pe lemne datorita unui rezervor de dimensiuni mari care asigura o functionare de pâna la 4 zile cu un randament de peste 90%.

În functie de modelul si design-ul fiecarui semineu acesta poate veni cu accesorii suplimentare (perie de curatare, vatrai, manusa de protectie etc.) menite sa înfrumuseteze dar si sa usureze folosirea acestuia. În general semineele sunt dotate cu usa de alimentare cu geam din sticla termorezistenta, care confera siguranta în exploatare si aduce valente estetice produsului, permitând vizualizarea permanenta a flacarii. Produsele Ferroli sunt proiectate si testate conform standardului european EN 13240 referitor la echipamentele de încalzire pe combustibil solid. Aceste teste garanteaza calitatea produsului si siguranta sa în exploatare

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.