Ghidul Serviciilor
Trusted Advisor Strategy & Finance Consultanta Strategica Si Financiara Bucuresti
inapoi la firma 139 vizite
Poza OFERTA CONSULTANTA ANTREPRENORI
Foto

 

OFERTA DE CONSULTANTA PENTRU ANTREPRENORI

Scopul meu principal in orice relatie de colaborare am este legat de a contribui impreuna cu dumneavoastra la atingerea obiectivelor de afaceri pe care le aveti, respectiv la cresterea rezultatelor financiare, prin cresterea clientelei si/sau optimizarea costurilor. Daca doriti sa programam o prima intrevedere ca sa ne cunoasteti mai bine si sa vedeti daca suntem acel partener strategic pe care-l cautati, va rugam sa ne scrieti AICI

Fara a fi limitate la aceasta lista de mai jos, enumar cateva proiecte pe care vi le propunem:  Aliniere strategica in operatiuni:

Asistam si contribuim activ la implementarea strategiei de crestere in afacerea dumneavoastra, prin abordarea integrata a proceselor din companie/grup de companii, optimizarea rolurilor si a resurselor, definirea indicatorilor de performanta si coordonarea directorilor, a departamentelor si echipelor pentru implementarea planului de actiune stabilit impreuna cu dumneavoastra.

Livrabile:

Evaluarea si imbunatatirea performantei directorului si a echipei:

Acordam asistenta si contribuim activ in evaluarea si re/organizarea unui departament suport: departamentului financiar, a celui de resurse umane, IT, administrativ, operatiuni, marketing PR, din cadrul companiei dumneavoastra.

Livrabile:

Pregatirea directorului financiar, a directorului de operatiuni si/sau a directorului de dezvoltare a afacerii:

Acordam asistenta si contribuim activ in evaluarea si dezvoltarea directorului din compania dvs. Oferim coaching, pentru a provoca iesirea din zona de confort si a identifica perspective noi, a (re)defini potentialul, identificand impreuna blocajele si limitele.

Livrabile:

Consultanta in management strategic:

Consolidam/Construim si contribuim la o buna integrare a competentelor financiare, de management si de business. Acordam consultanta pentru a stabili modul optim de lucru si asteptarile rezonabile ale antreprenorului si/sau directorului general de la directorul financiar, directorul de operatiuni si sau directorul de dezvoltare a afacerii etc.

Livrabile:

Managementul riscului:

Managementul riscului:

Contribuim la formalizarea unui proces prin care se identifica si evalueaza permanent riscurile afacerii dumneavoastra, cu identificarea de masuri necesare si aplicate pentru dezvoltarea in securitate a afacerii dumneavoastra, cu investitie optima si costuri minime in situatii de criza/exceptie.

Livrabile:

Asistenta la implementarea si optimizarea sistemelor informatice financiar-contabile si de gestiune:

Asistam si contribuim activ la procesul de identificare si decizie asupra celei mai bune solutii informatice pentru afacerea dvs, dar si in etapele de implementare, training si follow-up dupa implementare, garantand astfel eficienta si succesul proiectului.

Livrabile:

Revizuire contabila, fiscala si salarizare:

Asistam si contribuim activ la dezvoltarea in securitate a afacerii dvs, prin interventii punctuale sau permanente cu obiectivul de a verifica legalitatea si corectitudinea raportarii rezultatelor financiare, pentru optimizarea rezultatelor fiscale si respectarea legislatiei in vigoare.

Livrabile:

Oferta mea este adresata in principal, dar nu se limiteaza la companiile antreprenoriale si antreprenori, care au realizat sau planuiesc o dezvoltare rapida si care constientizeaza nevoia de a primi suport pentru management strategic si financiar de la o echipa de profesionisti, pentru a se asigura ca dezvoltarea afacerii lor se face in conditii optime, in securitate si cu riscuri cunoscute si asumate, prin echipe si directori performanti.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.